Uživatel: | Registrovat
Menu

Předplatné

Pro přístup k placenému obsahu Vám nabízíme:

Měsíční předplatné za 149 Kč

nebo

Roční předplatné za 899 Kč

Více informací...

Objednat...

Seznam dražeb Tattersalls v roce 2024

Seznam dražeb Tattersalls v roce 2024

Z dražeb společnosti Tattersalls k nám přišla řada skvělých koní. Představujeme jednotlivé držby s termíny v letošním roce.

 

 

Co nabídnou jednotlivé dražby Tattersalls

 

July Sale

9. – 11. července

Mix dražba, na které se dají zakoupit koně všech kategorií a cenových relací. Tedy od chovných klisen až po koně v tréninku a od 1000 až po statisíce liber.

 

October Yearling Sale

8. – 19. října

Book 2-4 dohromady s book 1, která je ale velmi drahá, jsou největší dražbou ročků v Evropě. Pro náš region je zajímavá zejména book 3, ale několik vynikajících koní k nám přišlo i z book 2. Book 3 je s průměrnou cenou 24.000 liber pro nás nejzajímavější, ale spousta výborných koní zde byla zakoupena i do 5 či 10 tis. liber. Na této dražbě byl zakoupen třeba Rex Of Thunder za 42.000 liber, vítězka Ceny Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Datthirey za 3.000 nebo v barvách Westminster Race Horses Lady Ewelina za 3.500 liber, která vyhrála v Německu Gr.3.

 

Na October Yearling Sale byl zakoupen Rex Of Thunder, dvojnásobný vítěz Zlatého poháru - foto Andrea Zavadilová

 

Autumn Horses in Training Sale

28. října – 1. listopadu

Největší dražba koní v tréninku v Evropě. Během 4 dní je v katalogu více jak 1000 koní. Opět koně absolutně všech cenových kategorií. V minulosti bývala hlavním zdrojem pro české kupce a byl tu zakoupen pozdější derby vítěz Darsalam, vynikající překážkář Royla Mougins nebo vítěz Velké pardubické No Time To Lose.

 

December Yearling Sale

25. listopadu

Dražba ročků je poslední dražbou ročků v Evropě. Většinou není početně příliš bohatá a má vyšší průměrnou cenu, ale podařilo se zde zakoupit třeba Opasana za 5.500 liber nebo letošního vítěze Starohájského kritéria Goldise za 1.000 liber. 5.000 liber stál výborný překážkář Evžen.

 

Vítěz Českého derby Opasan, který uspěl na francouzské Listed scéně, stál jako roček na Tattersalls December Yearling Sale 5.500 liber – foto Jana Syručková

 

December Foal Sale

26. – 30. listopadu

Dražbě hříbat dělá nejlepší reklamu Nagano Gold, který zde byl pořízen za 3.000 liber, ale výborně si vede i Ignacius Reilly, který stál 3.500 liber. Tato čtyřdenní dražba hříbat nabízí hříbata všech cenových relací.

 

Dvojnásobný vítěz Tattersalls Mile Ignacius Reilly byl zakoupený na Tattersalls December Foal Sale, za 3.000 liber – foto Jana Syručková