Uživatel: | Registrovat
Menu

Předplatné

Pro přístup k placenému obsahu Vám nabízíme:

Měsíční předplatné za 149 Kč

nebo

Roční předplatné za 899 Kč

Více informací...

Objednat...

Tour po francouzských hřebčínech 2020

Tour po francouzských hřebčínech 2020
Plemeník Dariyan stojí na Haras de Bonneval - foto: Tomáš Jarolímek

Český svaz chovatelů plnokrevníka a majitelů dostihových koní pořádá další cestu po zahraničních hřebčínech, která je určena pro všechny zájemce.

Již potřetí bude cílem Francie. U příležitosti tamního dnů otevřených dveří v hřebčínech anglického plnokrevníka, které se konají o víkendu 18. a 19. ledna, mohou účastníci navštívit Aga Khanův Haras de Bonneval kde stojí plemeníci Siyouni, Dariyan, Zarak, Haras d'Etreham (Saint des Saints, Wootton Basset, Almanzor), Haras du Logis (Manduro, Authorized,), Haras du Quesnay (Anodin, Motivator), Haras de Montaigu (Prince of Gibraltar), Haras de Bouguetot (Shaala, Olympic Glory, Ectot), Haras De Monfort and Preauxe (Le Havre) nebo Haras de Grandcamp (Dabirisim, Shamalgan, Lawman).

Jak sdělují pořadatelé, doprava bude buď autobusem z Prahy nebo kombinace let do Paříže a následně doprava autobusem po Francii. Předpokládaný termín odjezdu by měl být ve čtvrtek večer/pátek 16.-17. ledna, návrat v neděli/pondělí ráno 19.-20.ledna. Ubytování bude zřejmě na 2 noci a předpokládaná cena na osobu a noc je 50 €. Definitivní cena bude upřesněna podle druhu dopravy a také podle počtu přihlášených zájemců. V případě většího zájmu o návštěvu budou členové svazu upřednostněni.

Vzhledem k organizačně náročnější akci by se zájemci měli hlásit co nejdříve u sekretáře svazu Tomáše Jandy. Buď na e-mail t.janda@atlas.cz nebo případně telefonicky na číslo 724 238 217.

(Ondřej Blahník)