Uživatel: | Registrovat
Menu

Předplatné

Pro přístup k placenému obsahu Vám nabízíme:

Měsíční předplatné za 149 Kč

nebo

Roční předplatné za 899 Kč

Více informací...

Objednat...

Tour po irských hřebčínech 2022

Tour po irských hřebčínech 2022
Návštěva Juddmonte Studu 2019, Frankel - foto Tomáš Jarolímek

Český svaz chovatelů plnokrevníka a majitelů dostihových koní pořádá opět tour po zahraničních hřebčínech.

Tentokrát v lednu 2022 do Irska. Tour je pro členy svazu, ale také pro další zájemce, u příležitosti tamního dne otevřených dveří v hřebčínech anglického plnokrevníka. (Poznámka: V případě většího zájmu mají členové svazu přednost!)

Dny otevřených dveří se uskuteční od 14. do 15. ledna 2022. Plánujeme odlet ve čtvrtek 13. ledna a návrat v neděli 16. ledna. Plánována je návštěva významných hřebčínů a možná i dostihů. Z hřebčínů by se měl pravděpodobně navštívit Coolmore stud, Aga Khan stud, Darley, Irish National stud a dalších. K vidění tedy budou plemeníci jako Sea the Stars, Invincible Spirit, Australia, Lope de Vega, Yeats, Starspangledbanner, Camelot, Rock Of Gibraltar, Dark Angel, Teofilo, Acclamation, Kodiac, Churchill, Caravaggio, Gleanegles, Harzand, St.Marks Basillica, Wootten Basset, a další.

Předpokládáme leteckou dopravu do Dublinu a zpět. Po Irsku přepravu busem nebo minibusem podle počtu zájemců. Autobus nebo minibus bude zřejmě opět hrazen Irskou stranou. Ubytování předběžně zamluveno. Cena cca 45 euro/osoba/noc u dvoulůžkového pokoje. Detailní program cesty zveřejníme později. Vzhledem k organizačně náročnější akci a nutnému zajištění letenek, prosíme zájemce o cestu, aby se hlásili, co nejdříve.  

Momentálně je k cestě do Irska potřeba očkování a antigenní test nebo PCR test. Samozřejmě se situace může měnit. Momentálně Irská strana počítá s uspořádáním dne otevřených dveří, ale samozřejmě je zde určité riziko, i když snad malé, zrušení akce.

Zájemci o cestu, nechť se hlásí u sekretáře svazu Ing. Tomáše Jandy, e-mailem (t.janda@atlas.cz).

Sea The Stars - foto Tomáš Jarolímek

(Tomáš Janda)